torstai 27. lokakuuta 2016

Lelumies ja naiivit kukkahatut


”Päivän huimin uutinen on, että Rami Adham, Syyrian "lelusalakuljettaja" ja toivon tuoja, on liittynyt @Demarit:n jäseneksi, tervetuloa! <3”.

Näin uutisoi ”SDP:n tiedottaja, mediatyöläinen, kahvin hevijuuseri ja oman elämänsä kissanainen” Emilia Tervonen Twitterissä 3.10. Runsas kahvinjuonti ei ole ainakaan vaikuttanut positiivisesti Tervosen kognitiivisiin kykyihin. 

Kissanainen? Onko se läheistä sukua kettutytölle? Onneksi sentään oman elämänsä kissanainen, eikä naapurin Reiskan. Kognitiivisten harhojen pitää olla jo varsin voimakkaita, jos luulee elävänsä jonkun muun elämää. Toisaalta jos kutsuu Rami Adhamia ”toivon tuojaksi”, niin aivotoimintojen osalta peli on jo menetetty.

Näin Adhamia ohimennen eräillä messuilla muutama vuosi takaperin. Onneksi pääkopan sisällä kulkee aina biologinen bullshit detector; oli siis helppo todeta siltä seisomalta, että koko ukko on ihan feikki. Jenkkityyliin voisi todeta: That's my gut feeling. My 23 years in the business.

Mutta ei hätää, sillä Rami on todellisuudessa ihan ok. Hän nimittäin kirjoittaa Facebook-seinällään, että "[p]ahinta tässä mediamyrskyssä on se, että suurin kärsijä on syyrialainen hädänalainen lapsi, jos toimintamme tämän takia vaikeutuu."

Nyt kaikki keppihevosella ratsastavat pellet auttamaan, etteivät "natsisiat" pääse puuttumaan Adhamin tekemisiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti